Mislim da većini ne trebam ni da spominjem koliko smo vremena uložili u protekla 2 meseca, kao i koliko smo napredovali u istom periodu.
Jednostavno postali smo skoro savšen tim, i pritom ne mislim na naše druzenje koje oduvek (barem po meni) bilo odlično, već mislim i na same okršaje, gde smo se nekako prirodno i bez uvežbavanja... jednostavno uklopili.
Ono što hoću da kažem, jeste da smo postali opaki.
- Zebulon ::
- Usual controversy being courted by the DTA and others, the whole "yes you did!" - "no I didn't" arguments. A51 are making their presence felt on the Void. Been seeing some increase in Naval activity from 4S and others.
Zebulonov post citiram kao dokaz, iako nas samo uzgredno spominje, ne zbog toga što cenim ili ne cenim njegovo mišljenje, već samo zbog dela
"4S and others" ;
jer ranije smo uvek, nekako mi bili ti podrazumevani u sekciji "others"
Situacija se preokrenula, zar ne?
Naravno sve ima svoju cenu, pa tako i naš "uspeh", mislim da je došlo i do zamora, ja sam recimo mrtav umoran, ne samo zbog FL-a, već zbog posla, vojske, škole i još dosta obaveza sa strane.
Na Voidu sam bežao od svega toga ostajući
svaku noć na njemu.
Nemojte me pogrešno razumeti... ne žalim se
...
Upravo suprotno od toga!
Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo, i ovo ne kažem olako, i nisu samo reči:
čast da podelim vreme sa vama, kao i da vas upoznam (a to na moju žalost nije ni upola onoliko koliko bih voleo da jesam) u proteklih par meseci.
Na neki način, po mojoj najdražoj i meni, neki od vas su postali, maltene i naši ukućani jer smo se navikli da čujemo vaše glasove preko kako odzvanjaju preko TS-a
(da, čak i ti mutavi Splinteru... mislim i da komšije znaju za tebe iako nikada ne progovaraš..... ).
FL je samo igra, i po standardima nekih ljudi, mi bacamo vreme.
Po meni, (dobro, ne baš svih 100%
) svaki trenutak sa vama je bio lepo proveden.
Zao mi je sto sam iskoristio činjenicu da smo postali j..... opaki, da najavim svoj odlazak,
ali smatram da je bolje da kažem i da najavim to dve do četiri nedelje ranije (ne zavisi od mene
), nego samo da zbrišem; ipak vam dugujem mnogo više od toga.
Ono što mi je izrazito drago, jesu činjenice da će 4S uskoro postati najbolji klan na Voidu, (po pvp-u naravno; 4S je još od ranije najbolji klan na svetu
), kao i da nam se
pridružuju odlični ljudi.
Najžalije mi je to što verovatno neću biti tu i videti javnu predaju DTA
, ali sam siguran da ćemo u narednih mesec dana videti predaju 6-ca
(doduše samo ako se pojave
)
Sa druge strane imam lepe vesti i mislim da će se vam se moj mlađi brat uskoro pridružiti; Branko ima 21 godinu i on je moja čista suprotnost (drkadžija je kao Marko
).
Zato ga dobro iškolujte kao što ste i mene (ili kao što sam ja (nadam se) po neke od vas)
cya in space!!!!!