sbogicevic Vice-Admiral
Broj poruka : 356 Godina : 58 Localisation : Holandija / Novi Sad Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Hilfe Sre Maj 23, 2007 11:53 am | |
| Gde mogu da se nadju mape sistema, kako se stavlja potpis clana klana i kako se ulazi u zatvorenu grupu klana?? Puno pitanja za kratko vreme, znam ali | |
|
Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Hilfe Sre Maj 23, 2007 5:48 pm | |
| Kao prvo, još jednom - DOBRODOŠAO! Mapu svih sistema, kao i još mnogo korisnih stvari možeš naći ovde. Inače SK je forum na kome je 4S_SQUAD nastao tako da tu stoji skoro cela istorija ovog klana naročito u ovoj temi (ljudi jeste li vi videli da smo "nabili" skoro 2000 postova u ovoj temi - trebalo bi da opet malo oživimo i na SK forumu). Što se ostalih pitanja tiče, BabaRoga će ti to najbolje objasniti. Pozdrav! | |
|
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: Hilfe Čet Maj 24, 2007 10:33 am | |
| - sbogicevic ::
- Gde mogu da se nadju mape sistema, kako se stavlja potpis clana klana i kako se ulazi u zatvorenu grupu klana?? Puno pitanja za kratko vreme, znam ali
Doncha ti je vec na vecinu pitanja odgovorio, a ja cu na ostalo. Potpis clana klana sa odgovarajucim cinom ces staviti kad budes promovisan u punopravnog clana klana, tj. kad zadovoljis sve regrutne zahteve. Takode, dobices tada i dozvolu za ulazak u klansku sekciju foruma ali mi prvo ovde na pm moras poslati vazecu sifru naseg Team Speak kanala na Void TS serveru. Ulaskom u klanski deo foruma postajes i clan "zatvorene" grupe 4S_SQUAD clanstva. | |
|
sbogicevic Vice-Admiral
Broj poruka : 356 Godina : 58 Localisation : Holandija / Novi Sad Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: super Čet Maj 24, 2007 12:31 pm | |
| Hvala na info. Mape su narocito interesante kada stalno menjash char a nigde nisi sve obishao pa ti onda taman fali jedan deo. "Bako" (mladja) ovaj drugi de o cu se truditi da sto pre ispunim da zadovoljim formu klana a i svoju zudnju da postanem sto pre punopravni clan i doprinesem "jacini" 4S u sistemu:Battered: : | |
|