| Kako iskljuciti Operin torent program? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Marko
Broj poruka : 112 Datum upisa : 22.02.2007
| Naslov: Kako iskljuciti Operin torent program? Pet Jun 15, 2007 1:12 am | |
| Kad se nakacim na tracker i kad hocu da svucem fajlove,Opera mi automatski izbaci njen torent program za skidanje.Ja hocu da koristim svoj,ali nikako ne mogu da izvalim kako.Pa celu proceduru moram preko IEa. | |
|
| |
Marko
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Sub Jun 16, 2007 10:18 pm | |
| Niko nista?Jbg,moracu sam ili prelazim na vatrenu lisicu. | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Sub Jun 16, 2007 10:27 pm | |
| lisica je zakon,pokupi i update i videcash | |
|
| |
Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Sub Jun 16, 2007 10:39 pm | |
| Umesto da klikneš direktno na link za download idi prvo na "save target as" pa sačuvaj *.torrent file. Nakon toga otvori taj file p2p programom koji koristiš i to ti je to. Kod mene radi! | |
|
| |
Marko
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Ned Jun 17, 2007 10:30 pm | |
| - Doncha ::
- Umesto da klikneš direktno na link za download idi prvo na "save target as" pa sačuvaj *.torrent file. Nakon toga otvori taj file p2p programom koji koristiš i to ti je to. Kod mene radi!
Radi(kako mi to nije palo na pamet). Hvala care!!!! | |
|
| |
mmn2911
Broj poruka : 20 Godina : 32 Localisation : Smederevska Palanka, Serbia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Sre Jun 20, 2007 10:39 pm | |
| Evo mala pomoc: Tools => Preferences => Advanced => Downloads => naci onaj sa ekstenzijom torrent i izbrisati ga. Ako ga nema, kliknuti na "hide file types opened with Opera"
BTW, Opera RULEZ!!! | |
|
| |
Marko
| |
| |
mmn2911
Broj poruka : 20 Godina : 32 Localisation : Smederevska Palanka, Serbia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Čet Jun 21, 2007 2:08 pm | |
| Nema problema, uvek tu da pomognem starim drugovima. I ja sam imao ovaj problem, ali uz malo njuskanja, da se resiti... Pozdrav svima | |
|
| |
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? Ned Avg 05, 2007 10:19 pm | |
| - mmn2911 ::
- Evo mala pomoc:
Tools => Preferences => Advanced => Downloads => naci onaj sa ekstenzijom torrent i izbrisati ga. Ako ga nema, kliknuti na "hide file types opened with Opera"
BTW, Opera RULEZ!!! Takode postoji mozda jos malcice prakticnije resenje a to je da se takode isprati "staza" koju je dao mmn2911 i ako je .torrent ekstenzija sakrivena onda treba odcekirati "hide" box da se pojavi, a ako je vec ima samo odradite dupli klik na ekstenziju .torrent i otvorice vam se novi prozor koji vam daje mogucnost da Opera preusmeri otvaranje .torrent-a po default-u na program ciji vi izvrsni .exe file izaberete u za to predvidenom prostoru. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako iskljuciti Operin torent program? | |
| |
|
| |
| Kako iskljuciti Operin torent program? | |
|