BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Infinity: The quest for Earth Pon Jul 09, 2007 9:44 pm | |
| Izgleda da ce ovaj game-rski naslov ozbiljno konkurisati EVE. Bacite se na novo iskusenje koje dolazi ... *edit BabaRoga 10.07.2007.
Poslednji izmenio dana Uto Jul 10, 2007 7:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
mmn2911
Broj poruka : 20 Godina : 32 Localisation : Smederevska Palanka, Serbia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth Pon Jul 09, 2007 10:02 pm | |
| Ne znam zasto, ali mi se cini da ova igra nikad nece da izadje. I ako izadje, pitanje je kako ce sve to da izgleda... Ono, millijarde sistema!!! Sta ce nam to samo ne razumem Onda ono da mozes celu planetu da istrazis. Cini mi se mnoooogo... Ne znam, cini mi se da programeri obecavaju zvezde, a da na kraju nece biti nista | |
|
LIMAN Admiral
Broj poruka : 1458 Godina : 44 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth Uto Jul 10, 2007 5:34 pm | |
| Kao prvo pozdrav svima iz Crne Gore Ove dve igre mi se cine zanimljivim,medjutim one su izgleda vise orijentisane na istrazivanje i trgovinu a borba je zapostavljena,moglo bi se reci world of warcraft u svemiru.To je ipak dosta drugacije od FL-a,mada moram priznati da i ovako privlace. Veliki minus je placanje ali ko zna mozda moze nekako da se ucurimo za dzaba,pa ipak smo mi iz zemlje Srbije Sta bi sa onom igrom Rogue universe jel je odigrao neko ? | |
|
BabaRoga Vice-Admiral
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth Uto Jul 10, 2007 7:17 pm | |
| Prvo moram reci da sam pogresio. Infinity ce biti daaaleko bolji od EVE i njemu slicnih i licice na nasg dragog FL jer ce biti u realnom vremenu, dakle u potpunosti cemo kontrolisati brod i radnje sa njim, dakle ni govora od MMNORPG koji je turn-based koncepcija. Bice bolji ako ugleda svetlost dana naravno. "Sins of Solar Empire" su takode trijumfalno najavljivali kao igru decenije, Real-Time Strategy, forumi su osnovani pre godinu dana i vise raspredajuci o taktikama, game features i overviews, tim koju je dobrim delom radio i Homeworld2 je govorio "samo sto nije" i eto jos uvek nista od igre. Navodno, izlazi tek u februaru 2008. a prva varijanta je bila april 2006!?
Poslednji izmenio dana Sre Nov 21, 2007 12:33 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
BOX Airman
Broj poruka : 229 Godina : 35 Localisation : BG Zemun Polje Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth Uto Okt 30, 2007 2:25 am | |
| Bako ovo za Infinity mi izgleda kao cisto preduvavanje. Mislim koliki ce ti protok trebati da bi igrao svemirski MMORG u RT. Pogledaj samo EVE i njegove masovne bitke ako lag nije do servera onda je do tebe ili sve zajedno pa ti gledaj slide show. A kakav ti je to link za sins of solar empires? Esi mislio na ovo http://www.sinsofasolarempire.com/index.aspx?c=1 | |
|
BabaRoga Vice-Admiral
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth Sre Nov 21, 2007 12:34 am | |
| Hvala Box na korekciji, ispravio sam link, mislio sam na tu igru | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Infinity: The quest for Earth | |
| |
|