BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Partition Magic 8.0 Pet Jul 13, 2007 4:49 pm | |
| S 'obzirom na onu moju prevazidenu situaciju bio sam u prilici da formatiram hard disk i osmislim "parcelisanje". Do sada sam to radio sa Acronis-om a na Exxtreme forumu su me savetovali da neke opcije koje mi nisu bile dostupne probam sa Partition Magic 8.0 i bilu su vise nego u pravu jer sam sa tim programom uspeo da uradim ono sto sam i zeleo a to je merge-ovanje 2 patricije u jednu. Izuzetno mocan a jednostavan za koriscenje, toplo preporucujem!
- Divides a single hard drive into two or more partitions
- Lets you safely run multiple operating systems on the same PC
- BootMagic makes it easy to switch between different operating systems
- Allows you to copy, move, resize, split, or merge partitions as needed without losing data
- How-to wizards guide you step by step through the partitioning process
- Intuitive Windows-based browser lets you find, copy and paste files in both
Windows and Linux partitions
- Allows you to create and modify partitions up to 300 GB*
- Supports USB 2.0, USB 1.1, and FireWire external drives**
- Supports FAT, FAT32, NTFS, Ext2, and Ext3 file systems
- Converts partitions among FAT, FAT32, and NTFS without losing data
- Allows you to enlarge an NTFS partition without restarting your computer
- Resizes NTFS system clusters to the most effective size
- Supports operations on partition sizes as large as 300 GB when partition is less than 90% full.
Larger hard drives may require additional memory.
** For these devices, operation on partitions with no open files. Partition Magic System Requirements Windows XP Home Edition/Professional * 233MHz or higher processor * 128 MB of RAM Windows 2000 Professional * 150MHz or higher processor * 64 MB of RAM Windows NT WS/Me/98/98SE * 150MHz or higher processor * 32 MB of RAM REQUIRED FOR ALL INSTALLATIONS * 55 MB of available hard disk space * DVD or CD-ROM drive | |
|
tosha Fleet Lieutenant
Broj poruka : 70 Godina : 46 Localisation : BG Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Partition Magic 8.0 Pet Jul 13, 2007 5:44 pm | |
| Joj kad se setim nocne more zvane Partition Magic ovo pricam za ranije verzije znaci povracalo mi se, zbog njega sam i nasao Acronis Partition Expert i sve probleme u zivotu sto se particija i rabota oko njih resio za vjek i vjekova.Znaci ko nije znao da koristi Magic i stiklirao opciju da cekira neka tamo sranja umro je od starosti ali nije docekao da mu to cudo isparcelise i formatira HDD, pa + jos gomila drugih bagova gde su ljudi u ocaja dizali ruku na sebe jer je brisao podatke kod manipulacije sa particijama znaci jedan mnogo lep horor.Ne ponovilo se nikad..... | |
|
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: Partition Magic 8.0 Pet Jul 13, 2007 6:20 pm | |
| s Partition Magic-om 8.0 sam bash dosta radio,i mogu vam reci da sam strava zadovoljan,samo je malo teze za razumevanje,al kad jednom shvatish pravi chuda. narochito mi se svidelo shto s njim mogu da izdvojim bad sektore s harda i da ih ostavim van particija,tj da se ne koriste vishe.Verujte mi,nekoliko hard diskova sam bukvalno izvadio iz mrtvih uz pomoc ovog programcheta.
takodje preporuchujem | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Partition Magic 8.0 | |
| |
|