Hi,Liman
.Igram jos ot tada na WTS worldu jos od onog zadnjeg screenshota.To je taj mod sa 490 brodova.Jednom mi se i tamo poremetila instalacija same igre,tako da sam mogao da letim samo u krug kao otrovan mis,pa sam morao da restartujem char.
Izgubio sam rank,ali sam dobio love od admina,da me utese.
Otad sam vrlo obazriv sto se tice M Menagera,ne instaliram i skidam modove kao prije.Dobro mi je ucinilo i sto se jezika tiche,engleski mi ide nenormalno.
Na serveru igraju Nemci,Francuzi,Ameri,Holandani,Poljaci,Finci itd.Nisam u klanu,solomente letuckam okolo i tamanim Npc e i takoo.Ima cak i zenski admin,
Holandjanka.Nema guzve,sto meni odgovara.
Kad sam bio zadnji put na Voidu,pre mesec dana otprilike,bilo je preko sto igracha
Video sam i par nasih,ali ne znam ih.Void sad ide nenormalno,uvek mi je oko 30 ping.Na WTS je malo losiji,zna da zeza,ima sad i loss kick,ali ide.Jedino mi se mjuzik ne svidja toliko,fali mi ona iz Alexa friendly&encourage
Ovo sam ja na 4mestu na serveru.
1[974]FRANC 392,55890 $1,846 mil941:02
2[974]LA BUSE 246,87290 $1,626 mil432:07
3 EDI 27,33980 $336 mil152:06
4=Che= 18,79189 $1,004 mil174:24
Ima me i na global players listu.Edi me pretekao,ali on ne radi misije kao ja,i fali mi restart 13 000 kilova.Samo tamani NPC e,kao i Franc,i La Buse,ali su oni stari igrachi.Na globalu su prvi.
A i nemam mnogo vremena,radim na dva mesta jer mi kcerka studira i treeba puno kredita.
Ne kazem da nechu da igram nikad vise na Voidu,jer moze biti svasta,server se ugasi,premesti,(inache ovo je druga lokacija otkad sam na njemu)ili mi se poremeti opet nesto,pa ban.U svakom sluchaju freelancer ne ostavljam,ne mogu bez njega
.Ovo mi je novi brod
Advanced Darkstar,origin babilon5
Vidimo se,cya in space.
M-Che
4S_SQUAD 4EWER