4S_SQUAD Freelancer clan Fighters for The Great Balance |
|
| Zene VS. kompjuterske igre!! | |
| | Autor | Poruka |
---|
wraith Airman
Broj poruka : 145 Localisation : Behind you! Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Zene VS. kompjuterske igre!! Sre Nov 14, 2007 2:01 pm | |
| | |
| | | BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! Sre Nov 21, 2007 12:27 am | |
| Ahhh... ta tema je kod mene stalno aktuelna, moje zence ne gotivi PC tehnologije, malo je tolerantnija postala odkako koristimo par programcica za obradu slika i videa [sto voli fotografije...] Inace pokusao sam da je navucem na SIMs-e, malo se zanimala i ostavila .... posle je bio "dan sutra" .... ratovi, pregovori .... i nekako se doslo do resenja da odustane od pritisaka [malo sam pojacao svoje bracne obaveze , , zezam se, ma ne zezam se ] i ono najlepse, kaze ona meni, "ajde dragi kupi sebi novu masinu, zao mi je da te gledam kako ne mozes sa svojim drugarima i neku noviju igru da odigras" [nisam mogao da pokrenem ni battlefield2, ni 2142 ....] a ja se nalozio najstrasnije i .... dode to preseljenje, uzelo se ovo, pa ono ... i na kraju za komp ponestade para dobro rece Kiss, da uzmem dok se nije predomislila ... | |
| | | serbian Fleet Lieutenant
Broj poruka : 103 Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! Uto Dec 11, 2007 3:54 pm | |
| ufh moja se od mne razvodila bar 55 puta taman uletim u bitku u kasne sate a ona iz inata seda meni u krilo ja pomerim glavu desno da bi video monitor ona desno ja levo, ona levo,ja desno i sta se nakraju desava ja popizdim i ugasim komp a ona ode da spava majkumu,zene su cudoooooooooo,sve rade samo da nebi igrali komp odnosno igrice | |
| | | wraith Airman
Broj poruka : 145 Localisation : Behind you! Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! Uto Dec 11, 2007 4:23 pm | |
| - serbian ::
- ufh moja se od mne razvodila bar 55 puta taman uletim u bitku u kasne sate a ona iz inata seda meni u krilo ja pomerim glavu desno da bi video monitor ona desno ja levo, ona levo,ja desno i sta se nakraju desava ja popizdim i ugasim komp a ona ode da spava majkumu,zene su cudoooooooooo,sve rade samo da nebi igrali komp odnosno igrice
Pa šta drugo da kažem, osim da mi vas je žao.... c c c
Nego, evo vam jedno od najboljih objašnjenja ženskog pola: http://102nd.greatnuke.com/gate.html?name=Forums&file=viewtopic&t=326IMO najbolje...puko sam od smeha..... | |
| | | Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! Uto Dec 11, 2007 6:10 pm | |
| | |
| | | Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! Uto Dec 11, 2007 6:32 pm | |
| evo jednog od reshenja za zensku averziju prema kompjuterima,mada ne pomaze shto se tiche vremena koje troshimo na comp umesto na njih ovo je kopija jednog foldera iz moga bookmark-a: [kuhinja] Prvi jugoslovenski kuvar na internetu - www.oklagija.co.yu Tagovi — Info › Pomoć — Coolinarika Tag: kolaci — Coolinarika Tag: kolaci — Coolinarika 1009949 — Omiljeni recepti — Coolinarika 166291 — Omiljeni recepti — Coolinarika sani — Omiljeni recepti — Coolinarika maki — Omiljeni recepti — Coolinarika chachaLady — Omiljeni recepti — Coolinarika cmokic2 — Omiljeni recepti — Coolinarika recepti.pocetnastrana.com-recepti srbija kolace kuvarica gastronomija recept za klace kulinarstvo jela picaRecepti pocetna strana - domaca i strana kuhinja-kolaci,jela,kulinarstvo,gastronomija Recepti.co.yu : KULINARSKI RECEPTI, E-KUVAR, KULINARSKI SAVETI, KULINARSKI RECNIK, REGISTAR Internet portal kulinarskih recepata Turbo Kuvar, kulinarski recepti, besplatan download... Posna jela - Dobrodošli na Vojvodina Cafe Forum Domacica - Activate Account Veliki Kuvar, Recepti sa slikama, Forum, BMI Kalkulator, Sve o ishrani, Saveti i još mnogo, mnogo toga... Veliki Kuvar, Recepti sa slikama, Forum, BMI Kalkulator, Sve o ishrani, Saveti i još mnogo, mnogo toga... edit:neznam zashto copy/paste nije prenelo sve linkove,ali shvatate sushtinu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zene VS. kompjuterske igre!! | |
| |
| | | | Zene VS. kompjuterske igre!! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|