| Task menager ne radi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
LIMAN Admiral
Broj poruka : 1458 Godina : 44 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Task menager ne radi Sub Dec 29, 2007 2:14 am | |
| Kada pokusam da udjem u Task Menager pise:Task menager has been disabled by your administrator
Ovo mi se pojavilo iznenada,nisam menjao podesavanja oko usera. Kako da resim ovo? | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: Task menager ne radi Sub Dec 29, 2007 12:14 pm | |
| do q***,virus.isti sam i ja imao.nisam nashao ni jedan lek,samo reinstal sistema.ali comp radi,tako da ne morash da zurish.ja sam koristio comp mesec dana pre nego shto sam reinstalirao sys,sve radi al nemash admin. prava,znachi nemash task manager,control panel i josh nekoliko sitnica. AVG Anti-Spyware moze uspeshno da radi umesto task manager-a,mozesh da nadgledash procese i konekcije s njim,al nemozesh da menjash usere. edit:lokacija virusa je windows/system32/ trebalo bi da se zove "qhost".pretrazi search-om,pa navedi antivirus na njega direktno,zatim ga obrishi.ovo ne vraca prava koja je on vec ukinuo,ali bar je lepo shto znash da si ga zbriso | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 5:16 am | |
| Nije ghost. Aj ko se razume da mi kaze kakva su ovo sranja na mom kompu. Sasvim sam siguran da ovde ima stvari koje ne bi smele biti tu Secka mi FL svakih 5 sekundi pa mislim da ima veze sa ovim a cini mi se da i taskbar ne radi iz istog razloga. Sta da iskljucim? Koji je k***c microsopht security adviser i da li mi treba?Samo da napomenem da mi se cini da ranije nije bio na listi startupa,a ne mogu ni da ga izbrisem ni da ga iskljucim. | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 3:14 pm | |
| nije ghost,QHOST,samo malim slovima. on oce i da napuni startup raznim sranjima,ja sam ih redovno brisao AVG Anti-Spyware-om,al kad sam zbrisao i njega prestalo je. probaj da navedesh antivirus na system32 folder,mada kod mene ni tad ga nije video.tek kad sam ga naveo direktno na sumnjivi file,tad je shvatio da je to virus i reko mi. inache,pronasho sam ga Anti-Spyware-om,al on ga je samo nasho,nije mu mogo nishta,tad sam naveo nod32 na njega i obrisao ga kad je ovaj potvrdio. inache nisam uspeo da povratim admin. prava ni posle,ima i u windows helpu napomena da uvek ostavish jednog korisnika s admin. pravima,inache posle nemozesh da ih vratish,tako da kad ovaj izmeni,vishe nema nachina,samo reinstal. anti virus treba da ga vidi kao trojan qhost,tako neshto | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 3:42 pm | |
| Nema ni qhost. Meni se sve cini da je ''microsopht security adviser'' problem. Sad mi secka na svim on-line igrama | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 4:23 pm | |
| imao sam vishe puta sluchaj da virusi laziraju takve stvari,ali svodi se na isto. radi li ti control panel i ostale stvari za koje trebaju administratorska prava? ako rade,onda ne prichamo o istom problemu,ako ne onda reinstal sys-a,lek za sve bolesti | |
|
| |
Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 5:04 pm | |
| | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 6:42 pm | |
| Nije pomoglo.Smrc ! Bice da je nekakav virus Control panel i administrative tools rade. | |
|
| |
Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: Task menager ne radi Pon Dec 31, 2007 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Task menager ne radi | |
| |
|