| A mozda.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
tosha Fleet Lieutenant
Broj poruka : 70 Godina : 46 Localisation : BG Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: A mozda.... Pon Feb 26, 2007 4:58 pm | |
| Ja pre neki dan iskopam MECHWARRIORA 4 i odusevim se koliko je slicna freelanceru i gle cuda i nju izdao Microsoft.Jeste da je igrica bajata al jebe kevu kad se zadubis. Inace kad se smorim i kad nisam nizasta onda ti ja lepo raspalim jednu turu RAILROAD TYCOON 3 i svi problemi nestanu a inace sad se ceka novi C&C 3 TIBERIUM WAR tako da ce biti zlo kad se to cudo pojavi. | |
|
| |
Svetac
Broj poruka : 174 Godina : 45 Localisation : Planet Seleucia, Babylonia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: A mozda.... Pon Feb 26, 2007 5:51 pm | |
| Mechwarrior ... Medjutim samo 4. deo je izdao MS. E to je igra za sva vremena.... bilo koji deo.. ali za mp je potrebna neverovatna kolichina kvaliteta, znanja i vremena.... Ti likovi igraju mechwarriora josh od 2 dela (94-95 godina), pojedinachno zagrizzeniju su za igricu nego svi mi zajedno za FL pa puta 2... A za sam BattleTech univerzum josh i vishe... Pored toga sto svi vise na mmorpg-ovima vezanim za Battletech pola njih zna napamet istoriju, klanove, 10001 + josh jednu vrstu setupa... vecina ih je organizovana u ARMIJE... (minimum 100 pa navise) Iako je MechWarrior 4 ipak po mnogima samo arkadna simulacija Battletecha na najjachim serverima ni posle par MESECI jednostavno nemamo sta da trazimo... A broj komandi koji je neophodan da bi se uspeshno igralo je toliki da bi postideo i 2 Shonena ( dakle 36 prstiju na rukama) koji sede zajedno nad 1 tatsaturom Barem je tako bilo do pre koju godinu.... | |
|
| |
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: A mozda.... Pon Feb 26, 2007 11:06 pm | |
| Dajte neki link, fotku, detaljniji opis.... | |
|
| |
Milcha Airman 1st class
Broj poruka : 50 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: A mozda.... Uto Feb 27, 2007 1:25 am | |
| E ajde da mi narezes 4 ja imam 3 i svi kazu daje daleko trojka bolja po svemu od 4 ali da je 4 igrivija i da su lepse misije i da duze traje. Ja sam danas skinuo Mach Commander 2 i da neverujes vi pricate o mach worrioru hahaha | |
|
| |
tosha Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: A mozda.... Uto Feb 27, 2007 12:30 pm | |
| - Milcha ::
- E ajde da mi narezes 4 ja imam 3 i svi kazu daje daleko trojka bolja po svemu od 4 ali da je 4 igrivija i da su lepse misije i da duze traje.
Ja sam danas skinuo Mach Commander 2 i da neverujes vi pricate o mach worrioru hahaha CE da ga sredimo nije problem | |
|
| |
Svetac
Broj poruka : 174 Godina : 45 Localisation : Planet Seleucia, Babylonia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: A mozda.... Pet Mar 09, 2007 7:47 am | |
| heh nisam ni video odgovore na topicu... Skinuccu sve dodatke i menadžere koji su neophodni za online igranje... Postoje i nekoliko liga (zajedno sa virtuelnim taktichkim mapama za osvajanje) Ali pre svega moram da saznam da li ste pravi ljudi ili ste "inner sphere freeborn scum" ??? U slučaju da ste potonja slobodnorođena đubrad... moji ppc-ijevi misle na vas... U svakom drugom slučaju (i jedinom ) nadam se da se vidimo na Strana Mechty. | |
|
| |
Svetac
| Naslov: Re: A mozda.... Ned Mar 11, 2007 10:44 pm | |
| I sta bi sa Mechwarrioirom na kraju? | |
|
| |
tosha Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: A mozda.... Pon Mar 12, 2007 10:45 am | |
| - Svetac ::
- I sta bi sa Mechwarrioirom na kraju?
Cekace neka bolja vremena izgleda | |
|
| |
Svetac
| Naslov: Re: A mozda.... Pon Mar 12, 2007 5:17 pm | |
| lol eh.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: A mozda.... | |
| |
|
| |
| A mozda.... | |
|