| Serije - preporuke | |
|
+4MarkoNBG Laki Hannibal LIMAN 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
LIMAN Admiral
Broj poruka : 1458 Godina : 44 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Uto Jun 17, 2008 3:03 pm | |
| Skini neku drugu seriju,preporucujem Lost,nije sf ali je dobra. | |
|
| |
Hannibal Airman 2nd class
Broj poruka : 301 Godina : 43 Localisation : Beograd Datum upisa : 24.05.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Uto Jun 17, 2008 6:38 pm | |
| Ima Uber cini mi se kompletnu, a i prison break... Sada trenutno citam SILMARILLION od tolkina pa cu imati vremena da se odlucim koju od ove dve serije da gledam.
Hvala na predlogu LIMAN-e | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Serije - preporuke Sre Jun 18, 2008 1:54 am | |
| Prison break je odlicna,upravo gledam aktuelnu sezonu na rtl. Jos par predloga:
-Heroes (superheroji ali nije tunjavo)
-Spooks (spijuni MI5)
-ko voli nauku neka gleda Regenesis (tim naucnika koji se bavi raznim bioloskim krizama,kanadska serija,nije jos jedna kopija CSI)
-Day break (Panduru kojem je smesteno ubistvo se stalno ponavlja isti dan)
-Ko hoce da se smeje za njega neobicna komedija Weeds (nije sitkom tipa prijatelja itd.,malo je bolje smisljeno,domacica koja diluje travu...). | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Sre Jun 18, 2008 6:42 pm | |
| svim SF zaludjenicima toplo preporuchujem "stargate SG-1",ubedljivo najbolja serija koju sam odgledao (a josh nisam stigao do kraja). citiram: "smatram da je potrebno reći samo sledeće: bio je dovoljno dobar da se ekipa iz MGM studija zainteresuje i odluči da pokrene projekat koji će 2007. godine ući u Ginisovu knjigu rekorda kao najduže emitovana naučnofantastična serija. Da li vam je ovo zagolicalo maštu?" prochitajte ovo i pochecete da je jurite po net-u | |
|
| |
MarkoNBG Airman
Broj poruka : 203 Godina : 38 Datum upisa : 24.02.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Čet Jun 19, 2008 11:37 pm | |
| Mozete da skinete sa neta seriju Firefly ima 14 epizoda i posle ide film Serenity koji se nadovezuje na seriju.U filmu se razjanse neke stvari na kraju. SF je. | |
|
| |
mmn2911
Broj poruka : 20 Godina : 32 Localisation : Smederevska Palanka, Serbia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Pet Jun 20, 2008 12:11 am | |
| Firefly i Serenity stvarno nisu losi, malo drugacijeg SF-a. Galactica je stvarno sjajna, sve je uradjeno odlicno, od akcije, do odnosa medju likovima. Stargate je serija koja se, sa druge strane fokusira na akciju i naucna blebetanja a likove stavlja u drugi plan. Ja licno zameram sto ni tu akciju nisu bas dobro uradili... Cela serija mi je nekako isforsirana, ne znam sto, mnogo mi se vise svidjao prvi film. Mada me to nije sprecilo da odgledam citavih osam sezona :D:D I da, ako imate vremena pogledajte Farscape, jedan sasvim drugaciji SF... Neki zameraju sto je vise puppet show (radi ga Henson kompanija) ali mi se bas uvukla pod kozu. Ima 4 sezone i miniseriju koja zatvara radnju koliko toliko... | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije - preporuke Pet Jun 20, 2008 12:47 pm | |
| Meni je Farscape nalik nekoj decijoj ili spanskoj seriji. Iskreno sam se razocarao, mada o ukusima ne treba raspravljati. | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Serije - preporuke Pon Sep 15, 2008 2:52 pm | |
| Na pinku je pocela da se prikazuje prva sezona Stargate Atlantis ponedeljak-cetvrtak oko 12. Jos nisam odgledao ceo Stargate SG-1,ima 10 sezona jbt,ali nema veze posto se price izgleda ne preplicu. Cuo sam za neku novu seriju o post apokalipticnom svetu ali sam zaboravio kako se zove,zna li neko? | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Serije - preporuke Čet Dec 25, 2008 6:31 pm | |
| Jericho-odlicna serija o post-apokalipticnoj americi. | |
|
| |
Dracon6 Airman
Broj poruka : 53 Godina : 63 Localisation : Beograd Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Serije - preporuke Ned Dec 28, 2008 12:39 am | |
| SG 1 = 10 sezona , SG Atlantis = 5 sezona , sve to moze da se skine preko torrenta (SjBB) a uskoro treba da krene Stargate Universe. Jedva cekam da krene SU, sve ostalo sam vec odgledao. SGA-Ep.19 (emituje se 05.01.2009) SGA-Ep.20 (ne znam kada ce je emitovati) a tu je i film Stargate Continuum , i cini mi se jos jedan film, zaboravih naziv ... sve zahvaljujuci EUC-u U svakom slucaju moja preporuka. | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Serije - preporuke Ned Dec 28, 2008 1:20 am | |
|
Poslednji izmenio LIMAN dana Ned Dec 28, 2008 4:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
PREDATOR Commodore
Broj poruka : 219 Localisation : Sremius Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Babylon 5 Ned Dec 28, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije - preporuke Ned Dec 28, 2008 8:34 pm | |
| | |
|
| |
ubersoldat Commodore
Broj poruka : 270 Godina : 45 Localisation : Beograd Datum upisa : 27.10.2007
| Naslov: Re: Serije - preporuke Ned Dec 28, 2008 9:42 pm | |
| [quote="PREDATOR"]za sve koji vole sf ovu seriju ako do sad nisu moraju da pogledaju http://en.wikipedia.org/wiki/Babylon_5 meni je babylon 5 uz gore navedene jedna od najboljih ikad snimljenih sf serija a ima i propratnih filmova uz seriju na rapidshare/quote] Brate gde su tebi bile oci kad si gledao tu seriju !!! Ne bi hteo da te uvredim ali serija po meni nema nikakvih kvaliteta, gluma je ocajna, scene u svemiru, o tome nebi ni da komentarisem !!! Battlestar galactica koja a je snimana 1978 je bolje uradjena od ove serije. Naravno ovo je moje misljenje i o ukusima ne treba raspravljati. Sve u svemu za mene je babilon 5 cisto gubljenje vremena. Jedina pozitivna strana serije je prica za to cista 10. | |
|
| |
LIMAN Admiral
| Naslov: Re: Serije - preporuke Ned Mar 22, 2009 7:00 pm | |
| Za sve koji vole Star Wars evo digitalno animirana serija Star Wars the Clone WarsMeni se dopala. Ovde fali par epizoda,koristio sam najboljeg uploadera za tv serije eztv. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Serije - preporuke | |
| |
|
| |
| Serije - preporuke | |
|