Ovo je c/p sa jednog foruma, morao sam da stavim, posto sam osvojio pehar!!!!!
Astra Classic 1.6 16V - 103bhp
Boja - Crna s efektom (kako oni kazu)
Oprema - Klima (rucna - manualna), servo, abs, centralno, daljinsko, elektr. podizaci stakala
Nista pretjerano od opreme, to je ionako sad standarno skoro u svim modelima, sve u svemu zadovoljan sam kako s opremom, tako i sa autom!
Potrosnja, hmmmm, nisam bas sad racunao tocno, ali sa punim rezervoarom prijedjem cca 500 - 550
Nego, dosta price, evo slikica, iako nisu bas najbolje, ali uhvatit cu vremena i poslikat ju po danu!!!
U Astru je sjeo Pioneer P88RS, bas mi je je drago sto sam ga uzeo, osim toga napravio sam zadnju policu od mdf-a i ubacio takodjer Pioneer ali zvucnike iz najnovije serije TS-E2096, i na ovoj prvoj slici se vidi upakiran u stretch foliju mdf, a to je za kutijicu gdje bi trebao ici "zvucnik" :-D , necu reci koji, neka bude tajna
Planovi za buducnost, veliki! Cim financije omoguce, krece se u akciju!
Amp Magus X1502, usoro stize - rijeseno
Sub 15" Alpine type R - rijeseno
neke felne 16"(nisam odlucio koje)
Auspuh (budem vidio kakav i koji)
Bit ce jos slikica pa danu zajedno sa slikama gepeka
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nakon pojacala, trebao mi je neki sab, cisto da iskoristim to pojacalo
, u igru je usla Alpina Type R 15" 750W RMS (2kw max), kojau sam zahvaljujuci Alexu i njegovim preporukama i uzeo!!! Fala Aco
!!!!
Kad sam stavio sub i pojacalo, gubio sam svjetla i gas, posto mi je malo previse struje vuklo, data sam odlucio na kupnju novog aku-a, taman je usao u igru jedan zanimljivi aku i odlucio sam ga uzeti! posto je van serijskih dimenzija morao je ici bocno! Nakon sto je sve spojeno, zahvaljujuci Alexu, Hadžiji, Simicu i Duletu, otisao sam se provozat, nema vise gasenja svjetala i gubljenja gasa!!! Fala Team-u!!!!
Nakon nekog vremena(kratkog) doslo je i prvo natjecanje, pa je morala ici druga kutija i malo smo prepravke radili!!! Sve slike nemam, ali ovako je bila kutija i sub, a pojacalo je bilo Ground Zero, zahvaljujuci Duletu!
Evo slike sa natjecanja, postavljenu su na Cice foruma, pa da neupload-ap nove evo linka :
http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=21837.45Zahvaljujuci cijelom db! Team-u Vukovar, uspio sam ostvariti svoj prvi pehar!
Trece mjesto u Climber A sa 145.4 db!
Eto, danas sve izvadio van, spojio Magusa nazad, vratio kutiju za slusanje!!!!
Iako bas nije cist, morao sam uslikat koju slikicu autica, kad ga ulickam, bacim jos slika!!!!!