| @Stuka | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Svetac
Broj poruka : 174 Godina : 45 Localisation : Planet Seleucia, Babylonia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: @Stuka Ned Mar 11, 2007 10:51 pm | |
| Molim te javi i ti sta se deshava sa tvojim hardom... 1. Nemoj nositi kojekakvim serviserima ili struchnjacima komp, daj da ti izvuchem MPID sa istog pa ti onda, sto se mene tiche mozesh i da ga bacish sa 17465 sprata )) Ipak je dosta toga na tvojem MPID-u 2. Mogli bi da napravimo zajednichki trezor MPID-ova.... ------------------- E sada i moj problem )) Imam skoro najbolji moguci komp na svetu u ovom trenutku, ali FL mi glavi i secka... Posle xyz pokushaja skontao sam da mi najbolje radi ako stavim affinity na core 1?? umesto na nulto jezgro... ako mi se zakochi FL u toku igre ( a to je jedina stvar koja se ikada kochi ...) nakon reseta moram da klirujem CMOS??? da bi mi se plocha butovala.... (hiljadu puta sam resetova komp samo da bi utvrdio da li postoji josh neki razlog... i nista drugo nije u pitanju...) Neka ideja? | |
|
| |
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: @Stuka Pon Mar 12, 2007 11:20 am | |
| Mislim da FL koristi "stare" graficke tehnologije pa ih nove graficke kartice slabije implementiraju, pre svega mislim ne nvidia kartice jer sam prateci po forumima saznao da se ljudi zale da pojedini modeli nvidia-e sporo ocitavaju FL ...
ovo primi sa rezervom jer nisam blizak sa hardware-om | |
|
| |
tosha Fleet Lieutenant
Broj poruka : 70 Godina : 46 Localisation : BG Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: @Stuka Pon Mar 12, 2007 11:38 am | |
| Slican problem imam i ja sa kompom sa dva CPU na poslu koji je bruka za rad ali za igrice go kurac, znaci Fl je kockast u najvecoj rezoluciji sa max detaljima i to 21" crt i mracan do zla boga i ako je gamma zabijena NA 1. Djaba ceo hardware kad imam ono govno od nvidie 5200 koje nije u stanju da ispegla sliku tako matore igrice. Ali zato kod kuce Fl izgleda perfektno na mnogo slabijoj masini u mnogo slabijoj rezoluciji.
P.S. Moje neko zapazanjeje da ovoj igrici mnogo vise leze ATI kartice nego nvidia | |
|
| |
Svetac
Broj poruka : 174 Godina : 45 Localisation : Planet Seleucia, Babylonia Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: @Stuka Pon Mar 12, 2007 5:24 pm | |
| Heh... 100% si u pravu ... chak iako dodate id gpu-a u FL-ovu bazu malo toga se popravi ... Ali fascinira me sledece: Ako mi se FL zaglavi i resetujem komp MORAM da klirujem cmos, da bi mi se komp uopshte upalio.....??? (hiljadu puta sam isprobao sve ostale varijante .... i sve je OK) Moracu da konfiskujem na kraju zenin komp da bih se igrao )) | |
|
| |
Stojke
Broj poruka : 128 Godina : 37 Localisation : Uzice, Beograd Datum upisa : 17.02.2007
| |
| |
Svetac
| Naslov: Re: @Stuka Pon Mar 12, 2007 9:24 pm | |
| Ako nije P1 ili P2 u pitanju.... (ili jos neko starije sranje) Ceo forum je tu da posvedochi > Evo, prodato.... Cak cu da ti nabacim josh 400 puta kao poklon , 400? ? Ma 1000 ako treba RACUNAR OCEKUJEM DA MI BUDE DONESEN I SPAKOVAN NA MOM STOLU SUTRA UJUTRU.... MASHA CE TI SKUVATI KAFU DA SE RAZBUDISH! | |
|
| |
Stojke
Broj poruka : 128 Godina : 37 Localisation : Uzice, Beograd Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: @Stuka Uto Mar 13, 2007 12:42 am | |
| Racunar je Fujicu siemens amilo pro. Nije krs ali je dovoljno blizu istog (po meni). Inace fl radi kao svajcarski sat a sve ostalo ima oznaku MADE IN CHINA (pa ti vidi da li toliko volis fl). Sto se tice isporuke dolazi samo prvo pola killova pa da ti ga donesem. p.s. Daces mi jos 1000 killova da ga se posle otarasis . | |
|
| |
Svetac
| Naslov: Re: @Stuka Uto Mar 13, 2007 4:24 pm | |
| @Stojke Sinoc te nije bilo ni na jednom serveru. Ja i dalje ocekujem mesto/lokaciju gde cemo se naci, zarad isplate tvog racunara. Mojoj zeni bi bas legao jedan lap-top, i skoro sve bi me podmirilo jer se ona ne razume previshe u iste, zahvalan sam ti na velikodushnoj ponudi. Zatim, ne morash da se brinesh, iako Amilo nije neshto, nije bash ni za bacanje (ostavi mi samo broj modela), tako da ti ga zasigurno necu vratiti Oko broja kilova ne morash da brinesh... kao sto rekoh za lap-top mozes da me ubijash do mile volje.... | |
|
| |
Stojke
| Naslov: Re: @Stuka Uto Mar 13, 2007 10:21 pm | |
| Nije me bilo jer nije hteo da upali Ponovo mi je prsao fl ali sada sam sredio. A sto se pnude tice moram da razmislim da li vredi (nesto se premisljam jer na cemu cu posle da igram fl). | |
|
| |
Svetac
| Naslov: Re: @Stuka Uto Mar 13, 2007 10:35 pm | |
| Sada je gotovo Nema premishljanja... Ili nisi covek od reci? Ceo klan je svedok tvoje ponude... Ili kako se u narodu kaze.... Prvo ispeci pa reci... Kada se vratim sa sastanka oko 23 ili 00h ocekujem da finalizujemo dogovor. | |
|
| |
Stojke
| |
| |
Svetac
| Naslov: Re: @Stuka Sre Mar 14, 2007 1:29 am | |
| Evo moja Masha je pogledala slike i kaze da iako je ruzan, da ce sa zadovoljstvom da ga prihvati. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: @Stuka | |
| |
|
| |
| @Stuka | |
|