| povratak otpisanih (penzionisanih) | |
|
+5UBICA MarkoNBG ubersoldat LIMAN Laki 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: povratak otpisanih (penzionisanih) Čet Apr 30, 2009 4:11 pm | |
| aloooo,pa deste bre ljudi, ko da 100 godina nisam bio pozdrav svima,koji me znaju a i ovim novim junacima 4s-a Evo i mene posle malo mnogo velike pauze,jbg hteo sam malo da pauziram s net-om i fl-om al u medjuvremenu crche krshina od compa (stariji chlanovi znaju kakve sam sve probleme imao s njim) nisam bash ni imao zelju da ga budzim o5 pa sam ga prodo. proshlo vreme i ja ponovo pazario,al sad malo bolju makinu i ovaj put skoro iskljuchivo koristim linux (ubuntu). vidim klan se nije mnogo promenio,i dalje napreduje i roka sve,stvarno mi je drago zbog toga.btw nikad sebe nisam prestao da smatram chlanom,pa makar i u penziji kad smo vec kod toga , void mi je sigurno do sad izbrisao acaunte tako da kad (i ako) se budem ponovo aktivirao ochekujem sve zaostale penzije . necu verovatno u skorije vreme na fl,imam dosta obaveza u rl-u ,al sve je moguce. ako nekog interesuje kako je u penziji,evo jedne dobre definicije. Penzioner: Godinama opterecen, umno poremecen, seksualno rasterecen, novcano ugrožen, vremenom pregažen, dosadom zaražen, tekstilno unakažen, uvek drema, zube nema, jede sve manje, sere sve tanje, na beli luk smrdi, ide i prdi, prava je beda, niko ga ne gleda, guza sve uža, muda sve duža, kita viseca, totalna nesreca! stvarno neznam zashto matorci zure u penziju,stvarno nije nishta posebno,zato ako neko razmishlja o tome moj savet "NEMOJ". PS: trenutno nemam net,javljam se s tudjeg naloga na kvarno,al bice uskoro tako da cu verovatno koliko toliko redovno posecivati forum | |
|
| |
LIMAN Admiral
Broj poruka : 1458 Godina : 44 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 17.02.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Čet Apr 30, 2009 5:57 pm | |
| De si bre Laki kuco stara stvarno 100 godina. Brate ti si uvek dobrodosao nazad,ako su ti obrisali charove dam ti para za nove. Jos uvek palimo i zarimo siriusom Nadam se da ces nam se uskoro reaktivirati | |
|
| |
ubersoldat Commodore
Broj poruka : 270 Godina : 45 Localisation : Beograd Datum upisa : 27.10.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Čet Apr 30, 2009 9:40 pm | |
| | |
|
| |
MarkoNBG Airman
Broj poruka : 203 Godina : 38 Datum upisa : 24.02.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Čet Apr 30, 2009 11:45 pm | |
| Oooooooooooooooo legendooo nema te 1000 godina. | |
|
| |
UBICA Airman 1st class
Broj poruka : 459 Godina : 48 Datum upisa : 30.03.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Čet Apr 30, 2009 11:56 pm | |
| RL je isto shto i FL....necemo da sitnichavimo zbog 1 slova......hehehhehee | |
|
| |
DeDa Fleet Lieutenant
Broj poruka : 257 Datum upisa : 16.06.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Pet Maj 01, 2009 12:04 am | |
| To bre matori! Jos onog Donchu da nateramo da se vrati ( ) pa da nas Bog vidi. | |
|
| |
sbogicevic Vice-Admiral
Broj poruka : 356 Godina : 58 Localisation : Holandija / Novi Sad Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Pet Maj 01, 2009 8:56 pm | |
| To bre stari moleru. Jesi li po paint-ovo protivnicke ekipe? vreme je da se malo i sirius oboji Dobro nam dosho - opet | |
|
| |
Doncha Admin
Broj poruka : 490 Datum upisa : 12.02.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Pet Maj 01, 2009 9:55 pm | |
| 'de si, bre, Laki, kućo stara!!! Ja se bar tu i tamo pojavim na forumu (3-4 puta dnevno ) ali tebe baš nema. Aj pa se čujemo, druže, svrati ponekad i na xf! Ma tu sam ja Deko, al mi se nešto ne da da uključim FL. Toliko su me smorila sva ona prošla dešavanja da mi se i FL ogadio. Mislim da, nažalost, nemam više živaca za one likove na Void-u. | |
|
| |
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Sub Maj 02, 2009 11:46 am | |
| Жив је Донча у пeнзији није, док је 4с-a и Србије! u bre don,bash si proredio posete forumu nemam xfire,nema nigde verzija za linux,a mrzi me da se smaram s xp-om. jbt,nemogu da verujem!!!!! LIMAN VOID!!!! svaka chast Liki,ako je neko zasluzio to si ti . znachi sad su poshtena sudjenja | |
|
| |
UBICA Airman 1st class
Broj poruka : 459 Godina : 48 Datum upisa : 30.03.2007
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) Sub Maj 02, 2009 2:41 pm | |
| Laki...imash za Linux onaj messanger Pidgeon ili Penguin...ne mogu sad da se setim...pa za njega imash da skinesh plug-in za xfire......sve radi probao sam..... | |
|
| |
DESTROYER Fleet Lieutenant
Broj poruka : 475 Godina : 33 Localisation : Bosanac Datum upisa : 21.06.2007
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: povratak otpisanih (penzionisanih) | |
| |
|
| |
| povratak otpisanih (penzionisanih) | |