4S_SQUAD Freelancer clan
Postovani,
klan se preselio na novu adresu (http://www.4s-squad.com), te Vas molimo da se tamo "sretnemo" i da nastavimo druženje na našem novom klanskom forumu! Dobrodošli!

Respected,
4S SQUAD guild has been moved to another address (http://www.4s-squad.com), so be kind and join us there to continue with development of our friendhips! Welcome!
4S_SQUAD Freelancer clan
Postovani,
klan se preselio na novu adresu (http://www.4s-squad.com), te Vas molimo da se tamo "sretnemo" i da nastavimo druženje na našem novom klanskom forumu! Dobrodošli!

Respected,
4S SQUAD guild has been moved to another address (http://www.4s-squad.com), so be kind and join us there to continue with development of our friendhips! Welcome!
4S_SQUAD Freelancer clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4S_SQUAD Freelancer clan

Fighters for The Great Balance

PrijemPortalliGalerijaTraži4S_SQUAD Void subforumLatest imagesRegistruj sePristupi

Treba mi pomoc

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Red Bull

Red Bull

Broj poruka : 3
Datum upisa : 14.07.2009

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeUto Jul 14, 2009 1:46 am

Cim poletim sa planete minimizira igru,skinuo sam mod void,sta treba da radim??
Nazad na vrh Ići dole
QUASAR
Vice-Admiral
QUASAR

Broj poruka : 256
Godina : 38
Datum upisa : 06.09.2008

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeUto Jul 14, 2009 4:39 am

Verovatno nemas instaliran odgovarajuci mod. Aktuelni mod je Void2115v6. Znaci kad instaliras igru, instaliraj Freelancer mod manager(FLMM) 1.3 (nemoj verziju 1.4 posto je nestabilna). Zatim pokrenes fajl sa modom koji se koristi i sacekas da ga mod manager otpakuje. Posle toga aktiviras mod u FLMM i pokrenes igru. Ako ti se i dalje desava isto, verovatno nije dobar mod koji imas i moras ponovo da ga skines.
FLMM i mod 2115v6 imas na sajtu void servera
www.voidserver.com
Nazad na vrh Ići dole
Red Bull

Red Bull

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 8:42 pm

Evo ponovo problema,imam sve instal!! Igrica insatilrana,FL mod menager 1.3 mi je instal skinuo sam mod sa sajta pokrenut mod i nece da mi ocita serwer na LAN,a nece ni na NET ni jedan!!! Sta tu moze biti,taman da ubijem jos 60 nomada i da uletim u klan Sad

Evo sada sam ponovo instal i FL i menager i radi mod sve ok i ocitao je serw na netu ali nece da ocita woid u lanu!!! Moj msn gajic_94@hotmail.com
Nazad na vrh Ići dole
SNOOPY

SNOOPY

Broj poruka : 48
Datum upisa : 26.05.2009

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 10:09 pm

Meni je pomoglo direct connection sto sam skinuo sa servera i od tad nemam problema idem iskljucivo preko LAN. I meni se desilo posle nekog vremena da mi je ovo uradilo.
Nazad na vrh Ići dole
Red Bull

Red Bull

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 10:29 pm

STA TREBA DA SKINEM DA BI MI PONOWO RADILO
Nazad na vrh Ići dole
Claw

Claw

Broj poruka : 39
Datum upisa : 28.06.2009

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 10:33 pm

nije do tebe,server je offline
Nazad na vrh Ići dole
QUASAR
Vice-Admiral
QUASAR

Broj poruka : 256
Godina : 38
Datum upisa : 06.09.2008

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 10:37 pm

Limane, sta je sa serverom? Vec skoro 24h ne radi.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Treba mi pomoc Empty
PočaljiNaslov: Re: Treba mi pomoc   Treba mi pomoc Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Treba mi pomoc
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» TREBA MI POMOC
» LJUDI TREBA MI POMOC