holodoc Airman
Broj poruka : 15 Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Void klijent puca Pon Avg 10, 2009 2:20 am | |
| Prošli put sam batalio Void mod zato što se dešavao onaj problem da počne da secka ko blesav. Ovoga puta problem je mnogo gori. Znači od kako imam ovaj računar na kome je FL instaliran nisam video BSOD na njemu a evo od kako sam instalirao juče-prekjuče ponovo sve čim krenem kroz neku kapiju posle onog bljeska računar se bukvalno zadavi i retsratuje. Nema BSODa ali ponašanje je skoro identično. Polako ali sigurno opet ubija volju za igranjem. Void je ovaj aktuelni novi 2115 Nov 2008 v6 a OS je Win XP Pro x64 SP2. Polako ali sigurno opet ubija želju za igrom | |
|
QUASAR Vice-Admiral
Broj poruka : 256 Godina : 38 Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Void klijent puca Pon Avg 10, 2009 5:01 am | |
| za sve koji imaju slican problem, obavezno iskljuciti 3d sound u audio podesavanjima u igri | |
|
Psychon@ut Fleet Lieutenant
Broj poruka : 106 Godina : 35 Localisation : RS, Banja Luka Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Void klijent puca Uto Avg 11, 2009 12:24 pm | |
| Moj brat je imao isti problem zbog kojeg više i ne igra FL Void. Ja sam mislio da je to nekakav "konflikt" sa novim drajverima i relativno novom grafičkom karticom (nvidia 8600gt), međutim starije verzije drajvera nisu rješile stvar. Baš me interesuje da li će to što je QUASAR predložio pomoći ... | |
|
holodoc Airman
Broj poruka : 15 Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Void klijent puca Uto Avg 11, 2009 1:16 pm | |
| - Psychon@ut ::
- Moj brat je imao isti problem zbog kojeg više i ne igra FL Void. Ja sam mislio da je to nekakav "konflikt" sa novim drajverima i relativno novom grafičkom karticom (nvidia 8600gt), međutim starije verzije drajvera nisu rješile stvar. Baš me interesuje da li će to što je QUASAR predložio pomoći ...
Pa jeste pomoglo je Sada mogu da izripam odakle hoću i u koji god hoću sistem Hvala QUASAR još jednom. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Void klijent puca | |
| |
|