Pošto iskreno govoreći ne znam gde bih mogao da pišem svoje doživljaje u igri ajde da iskoristim ovu temu koja je posvećena solely mojoj (malen kos' ti?
)
Elem sinoć sam pokušavao da se izvučem iz materijalne krize u koju sam zapao (spisko doniranih 30 milki dok si rek'o "donacija") i počeo sam da se malo prisećam lokacija i tako toga. Setio sam se takođe da sam prekjuče čini mi se u jednoj priči čuo da se pominje "Oxford" sistem i da tamo ima poprilično lake zarade. Ajde rekoh da vidim o čemu se radi. Provedem skoro tri sata pokušavajući da nađem ulaz u Oxford
Uđem tamo vidim pustinja... Počnem da se češem i razmišljam šta koj (cenzura) ima da se nađe u ovoj pustinji. Ne budem lenj uzmem ja sinoć da istražujem po sistemu i da četkam svemir od planete do planete. Ljudi moji onaj sistem je pust ko stočna pijaca obeležena kao zaražena "svinjskim" gripom
Sve dok nisam primetio nešto čudno kada sam ušao u jedan zeleni oblačić. Delovi asteroida sjaje zlatnom bojom. Nije mi trebalo mnogo da ukapiram da se ovde u stvari "iskopavaju" dijamanti. Sve u svemu neka fala... Ono što sam zaradio ovde sat vremena kopajući (čitaj boreći se sa piratima i šarajući laserima po onim asteroidima) zaradio sam pet puta više na New Berlinu za 2 minuta.
E tu nastaju problemi
Navrz'o se tip iz Black Legiona na nas nekolicinu trejdera i to ti je. Srećom ja nekako uletim sa svojim Armored Transportom na "The Ring" jer sam bio čak u Delti sa njime da kupim "Robot thrustere" i "Nomad Titanium Armor Upgrade"
Razmišljam se e vala nećeš ga majci... Na istoj stanici sam uparkirao i svog brend novog Anubisa MK2 opremljenog "state of the art" Nirvana MK3 "šlajderima" i topom od trešnje aka "SunSlayerima"
Izletim ja napolje onaj BL napada sam trojicu transportera... Mislim da je "vozao" onaj Imperial fighter što liči na fightere iz "Battlestar Galactica" serija. Ni dve ni tri nego lepo priđem letelici i lepo se najavim i sačekam da se skakavac primiri u jednoj tački. Jeste kurvinski ali rekoh "Bar dan... Sad ćeš da naučiš značenje reči šljivovica" i raspalim ga ko stoku. Malko se izgleda kao naljutio
No nebitno... Posle par sati trejdovanja, blamaže i iživljavanja BLa (pozvo čovek pojačanje
) na meni odoše ljudi i ja stigoh u Spartu. Tu lepo društvance (svi beli da ne poverujete
) i počnemo mi lepo da se igramo. Iskreno rečeno počeo sam da razmišljam šta sam večerao jer sam uspeo čak nekoliko puta da dobijem PVP protiv WA1 letelica iako znam da onaj Anubis nije za đavola protiv njih. Ali sve naravno protiče u prijateljskoj atmosferi. Gomila noobova na jednom mestu ispred Sparte i nijedan klanski tagovan igrač.
Sad sledi interesantan deo. Posle jednog PVPa meni ostane malko nešto armora i ja krenem da dockujem na Sparti. U sledećem trenutku posmatram svoje ostatke kako lete kroz svemir i poruku "holodoc utepan od strane [Black Legion]Zeus". reko majci nećete. Stvarno sam zapenio. Izletim napolje ono ima šta da se vidi. Tri broda BLa predvođena Zeusom lično. Zapenih. Formiram grupu sa ostalima (nas petoro protiv njih troje) i počinje Armagedon. Znači malo teško je opisati kakva koljačina je tu nastala. Crnilo svemira je bukvalno ispred Sparte doživelo zoru koliko je tu bilo lasera i eksplozija torpeda i udaraca u štitove. ja zapenio. Biram metu... [BlackLegion]Zeus! Više se nisam kontrolisao. Isplajivao sam torpedo za torpedom. Tu i tamo u gužvi uspevao da ga potkačim Nirvanama. Znam samo da je popio dva direktna udarca torpedima i da je i dalje ostao živ. Onda ga je neko od ostalih u grupi ukokao a pošto nije dockovao ostala su samo ova dvojica. Jeste da sam u toku borbe bar jedno 15 puta respawnovan ali nisam više birao koga od presotale dvojice da gađam samo sam lansirao torpedo za torpedom i gađao non stop topovima.
Rezultat. Potpuni kolaps BlackLegiona u Sparti i mog nervnog sistema
Ono što sam primetio je da sam u brobi počeo mnogo bolje da se snalazim kada je u pitanju kretanje (dobio čak i potvrdu nekoliko 4Sovca
) ali da moram mnogo da poradim na traženju idelane konfiguracije broda za mene kao i na koordinaciji isplajivanja projektila i torpeda. Naravno to podrazumeva i rekonfiguraciju tastature
Ok udavih ali eto... Za trenutak vam krv provri u FLu i postaje jako interesantno ali mislim da takvi susreti definitivno ostavljaju posledice po nervni sistem
BTW, verovatno ću imati tu čast da ponovo konkurišem za članstvo u 4S-u
Jednostavno vama momci (i devojke?) svaka čast kako časno i organizovano branite boje svog klana a ako ni zbog čega drugoga hoću da vidim ispisano 4SSquad u očima BlackLegiona sledeći put kada reši da se namerači na moj stajni trap kao suvenir
Toliko od mene.