Ivica!!! Airman
Broj poruka : 42 Godina : 45 Localisation : Osipaonica/Smederevo Datum upisa : 17.04.2007
| Naslov: LJUDI TREBA MI POMOC Sre Avg 08, 2007 12:28 am | |
| Pustio sam u rad freelancer server u mojoj mrezi sa diskovery modom 4.83
e sad ako neko zna kako upravljati tim serverom. jel treba jos nesto da se instalira. treba mi ful objasnjenje
server za sad nije vidljiv na internetu al to nije prioritet | |
|
Ivica!!! Airman
Broj poruka : 42 Godina : 45 Localisation : Osipaonica/Smederevo Datum upisa : 17.04.2007
| Naslov: Re: LJUDI TREBA MI POMOC Sre Avg 08, 2007 3:19 am | |
| ubacio sam i flshel. ajde nek se javi neki strucnjak za fl server | |
|
Laki Fleet Lieutenant
Broj poruka : 377 Godina : 46 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 21.03.2007
| Naslov: Re: LJUDI TREBA MI POMOC Čet Avg 09, 2007 4:58 pm | |
| zemoo!! pa gde si ti ,nema te 100 god. moj predlog: batali lokalni server,ja sam probao na chistom vanila serveru i sve je ok radilo,al jedan problem nemozesh da reshish,nikad u lokalu necesh imati dovoljno ljudi a to je dosadno ko guild,mozda i vishe ,10-20 ljudi nije nishta veruj mi.inache ni ja nisam mogo da izvedem da se vidi na globalnom,probaj na FL-stats serveru da se registrujesh,mislim da sam tamo vido tu opciju. | |
|
Ivica!!! Airman
| Naslov: Re: LJUDI TREBA MI POMOC Ned Avg 12, 2007 5:52 pm | |
| Pa nema me neznam gde mi glava. nisam usao na void ima vise od nedelju dana
Resio sam problem sve sredjeno. Server mi sljaka. A stavio sam jednu masinu samo za http, ftp i game server pa neka sljaka ne smeta mu pa ako ce da igra neko neka igra cisto neka ljudi imaju zanimaciju a server je vidljiv za sve korisnike wireless interneta od provajdera "sohosistem" iz smedereva i njihovih distributera pa ima tu dosta ljudi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: LJUDI TREBA MI POMOC | |
| |
|