serbian Fleet Lieutenant
Broj poruka : 103 Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: ljudi treba mi vasa pomoc Sre Okt 14, 2009 1:36 pm | |
| naime,otvorio sam svoj blog,rec je o kuvarstvu time se i bavim.pa bih zeleo par saveta od vas,i neke odgovore kako da ga sto bolje uradim.nesto sam sam uradio a vecinu toga jos ucim.recimo ubacio sam kod za ad sense i nepojavljujemi se,treba mi savet gde i kako da prijavim blog(hosting domen)i na koji nacin da povecam posetu.hvala unapred ako treba platicu nekom da mi pomogne.recimo kako da postavim i napravim svoj baner i kako da stavim listu prijateljskih sajtova blogova.i na koji nacin ja mogu svoj baner da nalepim na neciji sajt.. adresa je http://recepiescooking.blogspot.com/ | |
|
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: ljudi treba mi vasa pomoc Sre Okt 14, 2009 8:09 pm | |
| da li stranice pravis pomocu nekog generatora ili koristis poseban program za web?
da li placas hosting ili pravis free blog varijantu? | |
|
serbian Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: ljudi treba mi vasa pomoc Čet Okt 15, 2009 2:42 pm | |
| bako to je free blog samo moze da se nadogradi ajd ko hoce da mi pomogne evp mu moj br 063/518-063 svaki savet je dobrodosao | |
|
BabaRoga Vice-Admiral
Broj poruka : 1001 Localisation : Serbia-NS Datum upisa : 11.02.2007
| Naslov: Re: ljudi treba mi vasa pomoc Čet Okt 15, 2009 4:21 pm | |
| - serbian ::
- bako to je free blog samo moze da se nadogradi ajd ko hoce da mi pomogne evp mu moj br 063/518-063 svaki savet je dobrodosao
nadam se da imas dan-dva vremena, javicu ti se cim proucim html engine, kod free varijanti, kao sto je i ovaj nas forum, mogucnosti su prilicno ogranicene, nisam siguran da ce ti dozvoliti tvoj ad sense, jer je njima cilj da to postave za sebe, ali provericu u svakom slucaju. [na nasem forumu ad sense nije dozvoljen, tj. postavljaju ih autori editboard-a za svoje potrebe] | |
|
serbian Fleet Lieutenant
| Naslov: Re: ljudi treba mi vasa pomoc Pet Okt 16, 2009 1:39 pm | |
| vazi bako ti kad budes mogao javi mi se lakse mi je kad mi neko objasni.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ljudi treba mi vasa pomoc | |
| |
|